Много хора ще се съгласят, че понякога не достигат познания, за

...
Много хора ще се съгласят, че понякога не достигат познания, за
Коментари Харесай

5 филма за неразгадаемата женска душа

Много хора ще се съгласят, че от време на време не достигат познания, с цел да се проумее женския светоглед и женската логика на психиката, написа Rambler.

Често се случва дейностите, преценките и рекациите на красивата половина на човечеството да са изцяло неразбираеми за останалата половина. Още повече, че карайки мъжете да изпадат в цялостно неразбиране, дамите отхвърлят да обяснят всички тънкости на своята природа.

Затова ви представяме къса селекция от филми, които ще оказват помощ малко за разбирането на всички деликатни въпроси, касаещи вътрешния свят на по-емоционалния пол.

" Какво желаят дамите "

Ник Маршал се изкачва решително в стълбата на кариерата си, до момента в който на пътя му не се появява противник - колежката Дарси Макгуайър. Случаен случай прави по този начин, че Ник да стартира да чува мислите на дамите. Той взема решение да употребява новото си умеене в своя изгода, само че вместо това незабелязано намира любовта.

 

 

" Под слънцето на Тоскана "

Писателката Франсис Майс е изпаднала в дълбоката креативна рецесия след развода си и приятелката й Пати решава да й помогне, предлагайки й екскурзия в Италия. В Тоскана, Франсис усеща непреодолимо предпочитание да стартира нов живот като купува една остаряла вила. Скоро тя намира нови другари и нова обич.

" Ваканцията "

Живеейки на хиляди километри една от друга, две дамите се срещат чрез интернет и се съгласяват да си разменят местата за две седмици, с цел да избягат от сложните мигове в живота на всяка една. Ирис лети за Калифорния, Съединени американски щати а Аманда - за Англия. На новото място животът на девойките ще се промени внезапно.

 

 

" Син жасмин "

Жасмин Франсис и нейният брачен партньор Хал са мултимилионери от Ню Йорк и водят богат живот. В един миг всичко се срутва, когато Хал е изпратен в пандиза за машинация. Жасмин е лишена от парите си и достъпа до първокласния живот,на който е привикнала. Плюс това, малко преди ареста му брачният партньор й признава за невярност. Депресираната Жасмин напуща Ню Йорк, с цел да посети сестра си в Сан Франциско, и се принуждава да свикне да живее нов и непретенциозен живот.

 

 

" Яж, моли се и бит "

След като се е провалила в персоналния си живот, откакто е претърпяла бракоразвод и се разделила с любовника си, Елизабет Гилбърт осъзнава, че живее в неверния си живот. В търсене на себе си, тя пътува по света. В Италия Елизабет осъзнава същността на удоволствието, в Индия намира своята вяра, а в Индонезия открива естетика. Освен това Елизабет среща и индивида, с който ще прекара остатъка от живота си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР